4 skor & accessoarer för sommarsäsongen 2022

Av Amelia Abelo | Annonsvilkor | 2022-07-13 13:19
4 skor & accessoarer för sommarsäsongen 2022
Att lägga till trendiga skor och accessoarer är tillräckligt för att återuppliva en gammal outfit!

Den här sommarens accessoarer och skor är chunky och oversize!

Det kan vara svårt att hänga med i modevärldens ständigt föränderliga trender. När en säsong går mot sitt slut, kryper en annan upp runt hörnet, vilket gör att du återigen shoppar efter de föremål som fashionistas och gurus har påverkat vilt. Så hur kan du behålla din stil samtidigt som du behåller ett sunt bankkonto och ditt lugn? Ett enkelt knep är att behålla baskläderna säsong efter säsong samtidigt som du varierar dina skor och accessoarer för att följa trenderna. Några nya snygga accessoarer och skor kan återuppliva dina gamla outfits.För att hjälpa dig i jakten på allt som är möjligt med rätt accessoarer har vi sammanställt en lista över de fyra sommaraccessoarerna och skorna som kommer få dig att sticka ut 2022. De vanliga trenderna för alla skor och accessoarer denna säsong är; chunky och oversize!

Både de stora modehusen som ChanelValentino och LOUIS VUITTON samt de vanliga modekedjorna som H&MLindexMonki& Oher Stories och ONLY har dessa trendiga design tillgängliga. Din budget begränsar alltså inte din stil!

 

Plattformsskorna

Sommarens skotrend kommer att få dig att se både lång och bekväm ut. Den breda hälen gör att platåskotrenden har slagit ut på både sandaler och sneakers. Till skillnad från stilettklackar kräver inte plattformarna att du har perfekt balans eller erfarenhet av att gå i klackar för att känna dig säker. Bär dem med shorts, en kort klänning eller minikjol och en snygg långärmad blus eller kavaj för att visa upp dem.

 Den svenska influencern och designern Alice bär platåsneakers när hon springer ärenden i Stockholm.

Chunky gummisandaler

De tjocka gummisandalerna är också en bekväm och promenadvänlig sko som är mycket trendig den här säsongen. Kombinera dem med din baddräkt, maxiklänning eller byxdräkt för en sofistikerad men ändå cool look.

Den holländska modellen och influencern bär vita chunky sandaler på Ibiza.

Oversize väskaor och tygpåsar

Eran med oversize väskan och tygpåsar går ingenstans, och vi är mycket glada över detta! När allt kommer omkring behöver vi en väska som är stor nog att bära allt vi behöver inom en dag. Så skaffa dig en stor bekväm väska, välj en flagrant färg och gå ut genom ytterdörren med ett leende på läpparna. En stor väska är en perfekt accessoar för en hektisk vardag. Det faktum att de är trendiga och en del av fashionistornas favoriter den här säsongen är en extra bonus för dem som inte kan lämna hemmet utan hälften av sina saker.

Lovisa Worge kombinerar en oversize väska med en svartvit outfit.

Oversize solglasögon

Sommaren är på väg, och våra solglasögon borde vara oversize – väldigt oversize! När solen kommer fram i ditt grannskap, ta tag i dina stora skrymmande skärmar och se hur huvudena vänder sig. Om du vill vara lite utanför lådan kan du leta efter olika färgtoner för att göra dem ännu mer minnesvärda.

4 skor & accessoarer för sommarsäsongen 2022
Oversize trenden är här för att stanna.
Love, AmeliaAmelia Abelo
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG