Saker som män tycker är attraktivt!

Av Gustav O | Annonsvilkor | 2023-01-12 11:02
8 saker som män tycker är attraktivt!
Kläderna, skorna och färgerna som män gillar att se kvinnor bära.

Vad tycker män egentligen är attraktivt att se en kvinna i? 

Undrar du kanske också ibland vad män verkligen tycker är attraktivt? Ibland kanske du frågar din man eller pojkvän om hans åsikt gällande vissa outfits eller klädesplagg. För att förhindra komplikationer svarar de dock för det mesta: "Du är vacker i allt älskling!". Men vad hjälper detta oss? Ingenting alls! Efter en överläggning med kollegor och vänner har vi nu komponerat listan över vad män tycker är attraktivt. Läs, njut och hitta inspiration! 

Kläder män gillar att se sin tjej ha på sig

De perfekta jeansen

Det är säkert att säga att denim är ett måste i garderoben. Och med så många jeans på marknaden kan det vara lite skrämmande att handla det perfekta paret. Du vill att de ska se bra ut och må bra och passa inom din budget. Men även med dessa parametrar är alternativen oändliga. Dessa älskade byxor finns i en mängd olika stilar; skinny, raka, boyfriend och många fler. Det är alltså ingen överraskning att kvinnor i alla former och med alla stilar kan hitta ett par som passar dem perfekt och att män älskar dem.

Dekolletage och Off-shoulder skärning

Generellt kan man säga att en urringning, eller dekolletage, är en av de saker som män finner attraktivt. Det är dock viktigt att det inte blir för mycket av det goda och att urringningen är för djup. En urringning behöver nödvändigtvis inte referera till framsidan av ett plagg. Det kan även hänvisa till en djup skärning i ryggen, vilket är minst lika snyggt oh sexigt! 

Axlar är en väldigt sensuell och feminin del av den kvinnliga kroppen vilket kanske gör det till en självklarhet av vad killar finner attraktivt. Off-shoulder är därför en trend som passar perfekt- enkelt, feminint och sexigt!

The little black dress

Ett säkert kort som alltid går hem är "den lilla svarta". Svart är i allmänhet en färg som killar finner väldigt sexig. Det är dessutom en färg och klänning som kan du enkelt kan både klä upp och ner. Slå därför två flugor i en smäll! 

Underkläder

Underkläder kan kanske vara det mest typiska av vad vi associerar med vad män tycker är sexigt. Det må det även vara men det handlar inte alltid om att desto mindre tyg du bär desto sexigare är det. Snarare handlar det om passformen på underkläderna, att hitta färgen du bäst passar i och självklart att man själv ska känna sig bekväm. 

Högklackade skor är inte bara snygga, utan också attraktiva

Ett par klackar kan absolut höja en outfit! Inte bara får man en bättre hållning och bär upp outfiten bättre, klackar utstrålar även en viss självsäkerhet och sex appeal. Däremot finns det nog inget osexigare än när en person inte kan gå i ett par klackar. Var därför säker på att du känner dig bekväm och kan gå i ett par klackar, annars kan det tyvärr ha motsatt effekt.

 Rött är den sexigaste färgen

Rött är kärlekens färg och står för eld och passion. Visste du dessutom att om någon bär rött skapar det en extra attraktions-boost? Därför en must-have i garderoben! Men vill du kanske inte bära en helröd outfit? Välj då istället ett rött läppstift, ett nagellack eller varför inte förföriska röda underkläder.

Det mest attraktiva av allt; bär din outfit med självförtroende!

Den viktigaste punkten av alla är kanske just självsäkerhet. För det spelar ingen roll vad du har på dig eller hur du ser ut om du inte känner dig bekväm och självsäker i det du bär. Ovanstående punkter är några tips och råd om vad män finner attraktivt. Det behöver däremot inte betyda att detta alltid funkar är regeln. Viktigast av allt, är att du känner dig bekväm i det. Du kan få alla råd, tips och trix i världen men känner du dig själv inte fin eller snyggg i en viss outfit kommer du inte känna dig bekväm. Så, den slutgiltiga och viktigaste regeln är att ha på dig det DU gillar och känner dig fin i. Då kommer omgivningen också tycka det! 

Saker som män tycker är attraktivt!
Känner du dig vacker tycker omgivningen det också!
Love, GustavGustav O
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG