Därför är FILA märket alla snackar om

Av Gustav O | Annonsvilkor | 2023-01-11 11:02
Fila disruptor
En kvinna bärandes en outfit med blottad FILA-logga

Ett varumärke som har kommit för att stanna, är Fila.

Ett varumärke som har kommit för att stanna, är Fila. Detta märke har en speciell plats i mitt hjärta då mina första sneakers var från just märket Fila . Jag var förmodligen 13-14 år när jag fick dem. Nu känner jag mig däremot väldigt gammal för sneakers var inte så vanliga där jag kom ifrån. Man skulle nämligen inte bära sneakers om man inte tränade. Men tillbaka till mina första sneakers, de Fila sneakers som jag hade var nästan lika coola som de Fila Disruptor sneakers som du nu kan hitta. Hur som helst, Fila är ett märke jag verkligen diggar och som jag gärna skulle vilja ha både klänningar, t-shirts och sneakers från.

Fila sneakers alla vill ha

Just nu är Fila Disruptor sneakers skon som finns på allas läppar. Modellen finns bland annat i svart, vit, silver och ljusrosa och du kan även välja mellan höga eller låga modeller. Fila har också lanserat en Disruptor sandal. Det är en must-have inför sommaren 2019!

Men hur får man tag i Fila Disruptor sneakern? Eftersom vi är en Fashion Finder, har vi ju såklart några par för dig. Det finns också många andra Fila modeller för kvinnor, se vårt urval nedan.

Hur man kombinerar Fila Disruptor sneakern 

Fila Disruptor sneakers är en chunky sko. Du känner igen den på den tjocka sulan och den grova modellen. Eftersom denna sko är lite grov är det trevligt att kombinera den med finare kläder som en sommarklänning eller ett par high waisted jeans och en stickad tröja över.

View this post on Instagram

☀️☀️☀️☀️

A post shared by Marte Bratberg (@martebratberg) on

Därför är FILA märket alla snackar om
FILA och deras vita Sneakers är så snygga och går aldrig ur tiden!

Fila klänningen

Även om Fila skorna är mina favoriter, är Fila klänningar också otroligt coola och ett absolut måste för våren. Den här klänningen ser ut som en tennisklänning, men kombineras den rätt, blir outfiten väldigt trendig. Kombinera klänningen med ett par sneakers och en denimjacka för en lätt sommar outfit.

Fila sweatshirt

Logotypen är den stora trenden för sommaren 2019. Och med en hoodie eller Fila-hoodie, hänger du absolut med i trenderna. Jag tror att en Fila sweatshirt är fantastisk och jag kan inte välja min favorit. Oavsett om du väljer en hoodie eller sweatshirt och kombinerar den med ett par coola sneakers, är du good to go

Fila t-shirt

Förra sommaren hade nästan alla en t-shirt från Levi's eller andra märken. I år är Fila t-shirten det som gäller och är verkligen populärt. Kombinera den med ett par leggings och sneakers för ett sportigt utseende eller bär det under en kavaj tillsammans med ett par mom jeans. Nedan kan ni se mina favoriter! 

Fila strumpor

Detta kan vara väldigt mycket hipster eller 90-talet i mig men Fila strumpor är bara så coola! Kombinera dem med ett par ankellånga jeans för att visa sockan eller kombinera dem med en minikjol och sneakers. För att göra din klädsel komplett, sätt på en mössa också!

Vad står Fila för? 

Många associerar Fila med street wear, men Fila är ursprungligen en sportbrand som har använts av många stora sportstjärnor, speciellt inom tennis. Det över 100 år gamla italienska varumärket är idag synonymt med prestanda och sofistikering, och i vår generation vet vi kanske bäst om Fila via deras chunky sneakers och coola kläder.

Men vad står Fila för och vem kan använda deras produkter? ALLA! 

Just för att Fila har ett så stort utbud av sportkläder och casual kläder för stora och små, är detta ett varumärke som alla kan klä alla. Scrolla igenom deras stora sortiment här på Fashiola, och du kommer säkert hitta något som passar dig!

Love, GustavGustav O
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG