Inför skolstart 2022

Av Marjolein Moes | Annonsvilkor | 2022-08-11 12:00
Back to school.
Återvänd till skolan med stil!

Inför Skolstart 2022 - Föräldraguiden

Det kan vara svårt som förälder att orientera sig genom vad som behövs inför hösten och den oundvikliga skolstarten. Kanske sitter ni fortfarande och tänker på värmeböljor och stränder och inte alls är sugna på att börja rada upp alternativ för de där trasiga skorna eller den utslitna ryggsäcken. Som tur är finns vi som hjälper dig med allt vad ditt barn kan behöva inför skolstarten. En enkel lista med de nödvändiga sakerna som underlättar i höst. 

Skorna

En viktig del att ha med innan skolstart är givetvis skorna. Som vi alla vet varar inte sommar och värmeböljor för evigt och ett par gedigna skor som klarar hela den slaskiga hösten är ett måste. Titta bara på dessa praktiska goretex-skor från viking-footwear eller dessa från Adidas

I skor ingår såklart också subkategorin stövlar för de extra regniga dagarna. 

Väskorna

Vad är inte viktigare än ditt barns förvaringsutrymme för böcker, pennor och papper? Skolstarten föranleder att allt måste få plats. Helst i en praktisk lösning. Välj bland många olika väskor från den slitstarka till den stilrena hos oss. Allt efter just ditt barns personlighet. 

Glöm inte att idrottslektionerna snart drar igång och att det kan vara bra att införskaffa sig en gympapåse. Ett mycket effektivt och klassiskt sätt att förvara sina kläder inför kommande idrottslektioner.  

Regnkläderna

Ett annat bra att ha inför skolstart är regnkläder av kvalitet. Kalla och blöta utomhuslekar kräver kläder därefter.Det är roligt att leka men inte lika roligt att tvätta. ;)

Vare sig du vill använda mer neutrala färger eller färgglada kan du räkna med att det finns hos oss. 

Love, MarjoleinMarjolein Moes
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG