Stockholm filmfestival 2022: Klä dig som stjärnorna

Av Gustav O | Annonsvilkor | 2022-11-24 09:40
Stockholm filmfestival 2022: Klä dig som stjärnorna
Cate Blanchett i glittrig klänning på filmfestival.

Stockholm Filfestival är här! Och det är dags att spana vad kändisarna använder för kläder.

Stockholm international filmfestival närmar sig och filmstjärnorna är alltid intressanta att hålla koll på vad gäller mode. Även om spektaklet inte kan jämföras med Hollywoods gigantiska galor så ska det sägas att det kan vara värt att spana in för att hitta inpsiration i vinter. Nyutgivna serier som rings of power spär såklart på hypen för cinema i stort. Och detta för tankarna till den alltför saknade Cate Blanchett i sagan om ringen-trilogins othotade förstaplats i filmhistorien som triologi betraktat.

Man ska inte heller glömma att festivalen är av internationell karaktär och en av europas största. 

Boy from Heaven

En uppkommande stor titel som diskuterats i filmvärlden ett tag är Tarik Salehs Boy from Heaven. Givetvis med Fares Fares i en av huvudrollerna. Fares är numera en världsstjärna som här nedan klär sig korrekt i dubbelknäppt kavaj. Kan vara ett tips för den som vill värma sig och samtidigt behålla stiligheten utan en jacka. 

Själv hoppas jag på några stora namn i år. Helst skulle jag vilja se J-lo på grund av hennes känsla för moderiktighet. Här nedan iförd en pennkjol med kofta. Allt i vitt. Vi får se om Stockholm filmfestival kan leverera något sådant i år. ;)

Stockholm filmfestival 2022: Klä dig som stjärnorna
Jennifer Lopez spanad på gatan iförd en vit pennkjol och kofta
Stockholm filmfestival 2022: Klä dig som stjärnorna
En tom biograf med de klassiska röda stolarna som för tankarna till en efterlängtad visning

Film är bäst på bio och skandiateatern kommer såklart vara fullproppad inför Stockholm international filmfestival. Jag hoppas vi ses där! 

Love, GustavGustav O
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG