Trendspaningar inför nyårsnatten

Av Gustav O | Annonsvilkor | 2022-11-30 08:51
Trendspaningar inför nyårsnatten
En metallic partyklänning med glitter och glamour som fjäder i hatten.

Fashiola hjälper dig till att hitta rätt inför nyårsaftons festligheter

Nyårsafton är någonting extra. För den modeintresserade och den som gillar att festa loss en sista gång innan det nya året rullar in är givetvis en flashig partyoutfit något obligatoriskt. Fyrverkerier, champagne och en kyss vid tolvslaget är lika inrotade i nyårskulturen som mode.  Denna blogg ska inför nyår fokusera på kvinnornas A och O; klänningar. Och männens A och O; kostymen. 

När vi talar om kvinnor är givetvis klänningen det absolut viktigaste. Det ska väl tilläggas att nyårsnatten är ett av de få tillfällena många får anledning att använda de vackra klänningarna i glitter och gärna av maxityp. Men man ska heller inte vara rädd för att visa lite hud. Trots det kalla vädret i Sverige kan det vara  sexigt med glitterklänningar som tillåter din hud att blottas lite diskret. 

Trendspaningar inför nyårsnatten
En kvinna i blå glitterklänning i snöfall. Precis som nyårsnatten ska kännas

Även om nyårsafton gärna föranleder nyårsklännignar med glitter är detta såklar inte det enda alternativet. Om du vill vara vacker och elegant för kvällens spektakel kan du givetvis välja en aftonklänning istället. Elegans är ledordet! Välj med omsorg. 

Trendspaningar inför nyårsnatten
Midiklänning som passar perfekt till nyårsafton.

För de goda Herrarna är kostymen under nyårsafton en självklarhet. Kostymen bör i vanlig ordning vara svart, midnattsblå eller mörkt grå. Två knappar är det enklaste, stiligaste och mest klassiska och är att föredra framför allt annat. Om jag fick välja skulle jag gå efter en midnattsblå kostym för att matcha nyårsaftonen självt. 

Hoppas ni får en stjärnklar nyårsafton önskar Fashiola!

Trendspaningar inför nyårsnatten
Midnattsblå kostym matchat med en blå slips med mönster.
Love, GustavGustav O
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG