Vad matchar man utsvängda byxor med? Vi har svaren!

Av Gustav O | Annonsvilkor | 2023-01-11 11:28
Vad matchar man utsvängda jeans med? Vi har svaren!
Utsvängda jeans är mycket snyggt här matchat med ett par slip-in skor

Utsvängda byxor är vårens it-plagg. Det spelar ingen roll om det gäller joggingbyxor, svarta bootcut jeans eller finbyxorna, denna vår är det detta plagg som gäller!

Utsvängda byxor är ett väldigt specifikt plagg och beroende på hur mycket flares byxorna har kan de även vara extravaganta. Men som med alla plagg som är lite mer unika, i detta fall ett par byxor, kommer också frågan:

Vad matchar man utsvängda byxor med? 
Innan vi pratar om hur man stylar en bootcut jeans outfit, kommer jag först fråga dig: Vet du skillnaden mellan utsvängda och bootcut? Det visste inte jag, så jag var tvungen att fråga mina kollegor för en förklaring! Här kommer det:

Utsvängda byxor: Utsvängda, som också kallas flared byxor, är som namnet anger: utsvängda längst ner. Det finns många olika byxor med utsväng, oavsett om det är jeans, joggingbyxor eller snygga sammetsbyxor. Många kvinnor känner även att de får en mer feminin siluett när de klär sig i utsvängda byxor, och det är speciellt snyggt att styla byxorna med höga klackar. 

Bootcut byxor: Bootcut karakteriseras av dess raka ben, varken smala eller med utsväng. Bootcut-modellen är lätt att använda, och passformen är ofta smal över midjan och låret, men går direkt ner från och men knäet. Ett par bootcut jeans brukar passa alla kvinnor, och anses som en lite "finare" byxa än, till exempel, ett par skinny jeans. Här nedan ska vi kika på några snygga bootcut jeans outfits. 

3 x outfits med plagg att matcha med utsvängda byxor

Det är inte alltid lätt som en plätt att välja en outfit. Tell us about it. Man väljer, prövar och testar och efter den 127 ändringen har man äntligen hittat den perfekta outfiten. Men för att spara tid och hitta inspiration finns vi här för att hjälpa till. Denna gång för att tipsa om vad man matchar utsvängda byxor med: 

Jean tuxedo ????

Een bericht gedeeld door Hanna Stefansson (@hannastefansson) op

  • Jeans + jeans + flares

Jeans kan enligt oss aldrig gå fel. Det är ett tidlöst plagg och material som går att matcha med det mesta, till och med jeans itself.  När det kommer till vad man matchar utsvängda byxor, eller kanske bootcut jeans med, skulle vi säga att jeans + jeans är en klassisk kombination. Välj ett par som har inspiration from den bohemiska stilen, en klassisk vit skjorta och sedan en jeansjacka. Sist men absolut inte minst, välj ett par Converse att pryda fötterna med.

Glöm inte att du alltid kan kombinera olika sorter och färger av denim. Vita flare jeans är också superheta! Vita jeans passar kanske bäst under våren och sommaren, och det är supersnyggt och somrigt att kombinera med en blå jeansskjorta

  • Matcha mönster med utsvängda byxor

Mönster är utan tvekan en av de trender som har varit populära under 2018, och vilket även kommer att fortsätta under våren 2019. Välj antingen ett par mönstrade byxor eller matcha med en mönstrad överdel. Vill man verkligen skapa en cool och iögonfallande look är de mönstrade utsvängda byxorna något vi skulle rekommendera. Annars kan ett alternativ vara att välja en mönstrad blus och sedan matcha det med ett par svarta flare jeans, ett par klassiska Vans och en skinnjacka.

Vad matchar man utsvängda jeans med? Vi har svaren!
Utsvängda byxor i olika stilar såsom guld och mattsvart
  • Á la comfy style 

Detta är vår absoluta favorit hos Fashiola. Tänk dig ett par svarta bekväma byxor med flares i stretchmaterial, en oversized stickad tröja och några coola sneakers för att toppa looken. PERFEKTION och en ideal outfit för en brunch och lördagsmorgon på stan. 

Nu hoppas vi att ni har fått tips om hur man sätter ihop en bootcut jeans outfit. Men var detta kanske inte de slags byxor som du letade efter? Då rekommenderar vi att spana in hela vårt sortiment av byxor! Vi är helt säkra att du kommer hitta något du gillar. 

Love, GustavGustav O
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG