Vilka prisvärda varumärken bär prinsessorna?

Av Amelia Abelo | Annonsvilkor | 2022-07-13 13:42
Vilka prisvärda varumärken bär prinsessorna?
Kunglig stil är inte alltid dyr.

Mode som bärs av prinsessorna passar din budget; vi visar dig var du hittar det

De kungliga har historiskt sett varit samhällets stilikoner och trendsättare. Prinsessan Dianas stil och favoritmärken används fram till denna dag som stylingreferens, trots att decennier har gått sedan hennes tragiska död. Även om denna roll delvis har tagits över av kändisar och mode influencers, har inte prinsessornas och drottningarnas stil upphört att  fascinera oss.

Du kanske har hört hur vissa klänningar flög från hyllorna på Topshop och Zara kort efter att Kate Middleton fotograferats i dem. Du kanske också har sett bilder på prinsessan Victoria klädd i svenska modefavoriter  istället för Dior. Drottning Letizia har vid ett flertal  tillfällen fotograferats iklädd de spanska modemärkena som tagit världen med storm. Som du kan se kommer mode som har fått det kungliga godkännandet inte alltid med en dyr prislapp. Det är möjligt för vanliga människor som oss att klä sig som drottningar och hertiginnor utan att spräcka vår budget!

 

 ASOS

Det brittiska modemärket ASOS som skapas av deras eget designteam i London fortsätter ständigt att växa sina kollektioner och designsamarbeten. Genom att tolka de stora trenderna på innovativa sätt har de fått ett sortiment som passar nästan alla personliga stilar och tillfällen. Kate Middleton är en flitig ASOS-shoppare och har vid flera tillfällen burit klänningar, smycken och kjolar på formella evenemang och på lediga dagar med sin familj.

Kate bar först de 14 karat guldpläterade örhängena från ASOS när hon deltog i återöppningen av Victoria & Albert Museum i London i maj 2021. Hon sågs igen i dem när hon gav ett tal i oktober 2021. Förutsägbart fick "Kate-effekten" full effekt och de sålde slut online!

 

H&M

Den svenska modekedjan H&M har gjort succé över världen med sitt breda och prisvärda sortiment och sin förmåga att snabbt plocka upp de allra senaste trenderna. Deras täta designsamarbeten med kändisar och modehus har fått beröm från fashionistas över hela världen och ser till att de förblir relevanta decennium efter decennium. Både den danska kronprinsessan Mary och den svenska kronprinsessan Victoria är välkända H&M-beundrare. De miljövänliga kollektionerna som Conscious, Conscious Exclusive och Innovation Circular Design Story verkar vara kungligheternas favoriter.

 

ZARA, MANGO & Massimo Dutti

Zara, Mango och Massimo Dutti är alla varumärken som ägs av det spanska modehuset Inditex. Även om dessa trendiga, men ändå prisvärda märken alla har setts på prinsessor runt om i Europa, är det Zara som verkar vara den mest populära av dem alla. Den spanska prinsessan Letizia väljer ofta de långa kjolarna och klänningarna från Zara.  Varumärkets enkla design med snygga detaljer syns tydligt i den svartvita kjol hon bar under sitt senaste offentliga framträdande.

 & Other Stories

Prinsessan Sofia är känd för sin klassiska men trendiga stil och ses ofta bära både prisvärda och mer exklusiva svenska märken.Det var när prinsparet var på Sverige-Amerika Stiftelsen som fyllde 100 år som Sofia bar en prickig klänning i svartvitt. Klänningen är en maximodell från & Other Stories som sträcker sig hela vägen ner och har långa ärmar. Klänningen har utan överraskning sålt slut sedan dess men märket har fortfarande flera liknande modeller i lager. Andra kungligheter från det spanska och brittiska kungahuset är också frekventa användare av det svenska varumärket.

 

Andra prisvärda märken som ofta bärs av kungligheterna:

  • Topshop
  • GAP
  • J.Crew
  • Banana Republic
  • Michael Kors
Love, AmeliaAmelia Abelo
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG