Vinter Workout

Av Gustav O | Annonsvilkor | 2023-01-11 10:02
Träningskläder dam
Träningskläder är en essentiell del av träningen.

Oavsett om ni tränar mycket eller lite, har vi alla tjejer en sak gemensamt: vi älskar träningskläder!

Det är början på ett nytt år - och ett bra tillfälle att uppdatera er sportgarderob. Därför har vi spanat in de senaste träningskläderna - både till fullt pris och på rea här i januari! Vi vet att ni alla älskar att träna, eller så kanske ni bara låtsas...

Möjligen är ert nyårslöfte att planera in mer träning i vardagen, även om det nu är extra svårt när det är mörkt ute. Låt er i så fall inspireras av alla snygga träningskläder för att riva igång hälsosamma rutiner. Det kan vara så att du inte är den starkaste eller snabbaste på gymmet, men istället kan du vara den mest trendiga... Kanske ger dig en ny outfit den där lilla extra motivationen du behöver för att komma dig till gymmet, och det är bättre än ingenting, eller hur?

Vilken sport passar dig?

Oavsett om du har bestämt dig för att springa mer, träna crossfit eller stärka kroppen med yoga (eller kanske bara se snygg ut i yogakläder) hittar ni alla träningskläder ni behöver här på Fashiola!

Yoga

Vårt enda nyårslöfte i år är att vi ska göra yoga en gång i veckan. Och det är inte bara för att vi vill uppdatera vår garderob med bekväma kläder, men även för att det är bra för kroppen, eftersom de flesta utva oss sitter på en kontorsstol hela dagen.

Kvinnor känner sig dessutom lite mer feminina och graciösa i yogakläder, kanske för att de utövar yoga (?), men även för att yogakläder visar alla kroppens naturliga former och lyfter fram muskler som man inte ens visste fanns. Vi kommer satsa på att göra söndagar till en yoga-dag, så att man kan gå klädd i fina yogakläder hela dagen och känna sig hälsosam och sportig! 

 

Träningskläder dam
Yoga, crossfit, eller styrketräning. Träningskläderna är viktiga

Crossfit

Om du har bestämt dig för att köra på mer crossfit eller styrketräning under 2020, kan det vara en strålande idé att uppdatera sportgarderoben med funktionella träningskläder. Med denna sport kan du vidga dina vyer när det kommer till vad du har på dig. Här kan man välja och vraka mellan färgstarka träningslinnen och  eller träningstights, och självklart kombinera med ett par stabila träningsskor, och du kommer inte bara att må bra, utan även ha en grym utgångspunkt för att utföra ett tufft träningspass i en praktisk outfit!

 

Löpning

Vi rekommenderar att ni faktiskt tar en joggingrunda utomhus, även om det är kallt, surt och mörkt! Inget slår känslan efter en löprunda, och det är dessutom mycket roligare än att springa inne på löpbandet. Att springa utomhus innebär även att du får möjlighet att sätta ihop en cool outfit, eftersom det krävs lite mer än bara ett linne och ett par shorts under vintern! Klä dig i lager, och när det är extra kallt kan du lägga på en väst ovanpå sportjackan. Om det snöar eller regnar är vårt tips till er att använda en keps för att undvika att få allt vatten i ögonen!

 

Träningskläder dam
Vid styrketräning är skorna av stor vikt för maximalt resultat.

(Netflix-) Maraton 

När du väl har varit flitig hela veckan, förtjänar du också att vara extra bekväm på helgen när du "seriefrossar" på Netflix. Vi på Fashiola är fan av legging- och sweatshirt combon, men joggingbyxor och en t-shirt funkar hur bra som helst också. 

Träningskläder dam
Löpträning i solen kan vara underbart! Se till att du ser chic ut i träningskläderna
Love, GustavGustav O
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG